e
Banner

Etiketler: hamdi erçelik



Borusan Lojistik ve Borusan Limanı’na Üst Düzey Atama



Türkiye’de lojistik sektörünün dijital dönüşümünü üstlenen Borusan Lojistik Hizmetleri Genel Müdürlüğü görevine 1 Şubat itibarıyla Serdar Erçal atandı. Ülkemizin entegre hizmet sağlayan önemli limanlarından Borusan Limanı’nın Genel Müdürlüğü görevini ise Hamdi Erçelik devraldı.




Borusan Limanı iş sağlığına güvenli alan oluşturuyor



Borusan Limanı, dijital dönüşümün yardımıyla çalışma alanlarını daha güvenli hale getiriyor. Hayata geçirdiği Borusan Port SafeCard ile hem çalışanlar hem tedarikçileri için güvenli bir alan oluşturan kurum, İSG konusunda örnek davranışlarda bulunan tedarikçilerini de ödüllendiriyor.




Borusan Limanı, B-İmza uygulaması ile sürdürülebilir adımlar atıyor


Yayın: 04-08-2022
Kategori: Denizyolu

Türkiye’nin ilk yeşil / eko limanlarından olan Borusan Limanı, dijitalizasyon stratejisi doğrultusunda Borusan Limanı Bilgi Teknolojileri Ekibi tarafından hayata geçirilen B-İmza uygulaması ile sürdürülebilirliği destekliyor.




Borusan Limanı 2023 yılında da büyümeye devam edecek


Yayın: 16-01-2023
Kategori: Denizyolu

Borusan Limanı, 2022 yılı değerlendirmelerini paylaştı. Limanın 2023 projeksiyonları hakkında da konuşan Borusan Limanı Genel Müdürü Hamdi Erçelik “Sektördeki dalgalanmalara rağmen 2022 yılında tamamladığımız kapalı depo yatırımı ve saha kapasitesi artışı ile 2023 yılı, müşterilerimize daha fazla fayda yaratacağımız bir yıl olacak” dedi.




TÜRKLİM Başkanı Hamdi Erçelik oldu


Yayın: 11-03-2024
Kategori: Denizyolu

Türkiye Liman İşletmecileri Derneği’nin (TÜRKLİM) Başkanlığı'na Hamdi Erçelik seçildi.